Pegazus 560

Galleri

(Klicka på bilden)


Information:

PEGAZUS 560

Pegazus 560 Top Fisher är en motorbåt med en generös styrhytt. Den är främst tillägnad för fiske, men den kan självklart även fungera som en stor fritidsbåt. 

Båten presterar otroligt väl och den har en mycket hög stabilitet på grund av dess betydande bredd (2,54m!). Skrovformen med långsträckt akter gör det möjligt för båten att plana ut snabbare och gör det dessutom möjligt för användaren att lasta båten med upp till enorma 930 kg!

 

Främre vindrutan är tillverkad av glas, och därför finns även vindrutetorkare installerat. Det finns också ett valfritt uppvärmningssystem med uttag på vindrutan för att ytterligare öka synligheten. 

I kabinen finns tillräckligt med utrymme för ett kylskåp och en liten spis. Det finns också sovplats för 2-3 personer. Hela hytten går att stänga med 3-dels låsbara skjutdörrar.

Pegazus 560 Top Fisher är designad för trolling och havsfiske. Den har 6 spöhållare på taket med guider och rullar som krävs för att få en ordentlig spridning och fördelning av trollingsystemet. 

Den har också ytterligare 6 spöhållare i den bakre delen av båten, så om man väljer att utrusta båten med 2 downrigger-rullar kan man skapa ett till trollingsystem för ytterligare 6 spön. 

Det ger totalt 12 fiskespön i trollingsystemet, vilket kan tillfredsställa även de mest krävande fiskarna. När du sedan har fångat en stor fisk kan du förvara den i ett speciellt fack under däck som kan fyllas med kallt vatten eller is. Det finns 2 separata utrymmen (100L kapacitet vardera) som är lätta att rengöra tack vare ett däcktvättssystem och en länspump som tömmer ut vattnet på några sekunder. 

I den bakre delen finns också ett förråd för levande bete med vattencirkulationssystem. 

Pegazus 560 transporterar du lätt och smidigt tack vare dess storlek med en vanlig båttrailer. Det ger en fantastiskt möjlighet att ta båten varhelst du önskar och utforska nya vatten!


+ Pris från: 345.000 kr inkl. moms  - (med Mercury F115 EXLPT EFI CT)

(Priset avser grundutförande och kan komma att variera beroende på tillval)
Ladda ner katalog för tillbehör & tillval HÄR


Teknisk specifikation

Kategori: C
Vikt: 890 kg
Max last: 930 kg
Max motorvolym: 110k kw / 150 hp
Max passagerare: 6 people
Skrov längd: 5,40 m
Total längd: 5,6 m
Bredd: 2,54m
Höjd: 2,85m
Djupgående/Draft: 0,35 m