Pegazus 550

Galleri

(Klicka på bilden)


Information:

PEGAZUS 550

Pegazus 550 är en modern motorbåt med ergonomiskt utformad hytt. Det innovativt utformade skrovet och bredden tillsammans med högt fribord ger exceptionell stabilitet och användarsäkerhet. 

Om båten utrustas med en stark motor så möjliggörs snabb planing och hög hastighet. Råkar man ut för ett plötslig väderomslag ombord på Pegazus 550 behöver det inte innebära ett slut på den roliga resan, fäll bara upp kapellet som enkelt viks upp på en ram av rostfritt stål och ni sitter nu skyddade från regn och rusk. När ovädret har lagt sig kan man sedan vika ner och helt dölja kapellet i det bakre förvaringsutrymmet. 

I sittdelen längst bak hittar man även ett bord som kan fällas upp, och dessutom kan sittdelen vikas upp och förvandlas till en solsäng för 4 eller till en sovplats för 2 personer till kvällen. 

För de som planerar längre resor kan vi erbjuda mer campingutrustning, t.ex: toalett, dusch, kylskåp och en utfällbar spis. 

Pegazus 550 är också lätt att transportera med en vanlig båttrailer (för cirka 900 kg belastning), vilket gör det otroligt smidigt och enkelt att ta med sig båten.

+ Pris från: 208.000 kr inkl. moms (utan motor) 

(Priset avser grundutförande och kan komma att variera beroende på tillval)
Ladda ner katalog för tillbehör & tillval HÄR


Teknisk specifikation

Kategori: C
Vikt: 720 kg
Max last: 670 kg
Max motorvolym: 110k kw / 150 HP
Max passagerare: 6
Längd: 5,40 m
Bredd: 2,54 m
Höjd: 2,07m
Djupgående/Draft: 0,30 m